A Bullblood kapszulát kifizetheted bankkártyával, átutalással, utánvéttel vagy PayPal-on keresztül, ha van fiókod. Kérheted házhoz szállítással, vagy Pick Pack pontos átvétellel.

Diszkrét csomagolást használunk, így csak te tudod, hogy mi van a dobozban!

Kifizetés után 1 -2 munkanapon belül már át is veheted!

A rendelés folyamata:

1. A weboldal rendelési oldalán válaszd ki a kívánt mennyiséget és nyomj a „következő lépés“ gombra!

2. Válaszd ki a szállítási módot, és nyomj a „következő lépés“ gombra!

3. Add meg az adatokat, hogy a termék megtaláljon téged, utána nyomj a „következő lépés“ gombra!

4. Ellenőrizd le adataidat, ha minden rendben akkor nyomj a „következő lépés“ gombra!

5. Válaszd ki a neked megfelelő fízetési feltételt, és nyomj a „következő lépés“ gombra!

6. Ha utánvételt választottad akkor a rendelés befejezted, mi küldünk neked egy visszaígazóló e-mailt egy két percen belül, amennyiben nem találod úgy nézzed meg a spemek között is. Ha véletlenül nem érkezett meg sehova az baj :( nem sikerült a rendelés!

7.Ha a fízetési feltételeknél az átutalás módot választod akkor jelöld ki, és nyomj a „következő lépés“ gombra! Ezek után láthatod a cégünk bankszámláját, egy letöltési gombot, lejjebb egy befejezés gombot. Ha valamelyikre rá klikkelsz küldünk neked egy fízetési tájékoztatót annak alapján tudsz utalni, az általad megadott e-mail címre küldünk egy fízetési tájékoztatót is. Az árut abban az esteben tudjuk elküldeni ha a pénzt átutaltad és a cégünk bankszámláján jóváírásra került az összeg. Amenyiben az összeg meg érkezett mi értesítünk email-ben közben elküldjük a terméket, két munkanpon belül.

8.Ha paypal-al szeretnél fízetni válaszd ki és nyomj a tovább gomra 3-5 másodperc alat át irányít a paypal rendszerébe és itt értelem szerűen töltsd ki az adatokat,itt tudsz paypal-ról paypal-ra utalni, de akár bankártyával is fízethetsz! A paypal fízetés azonal látszik a redszerünkben így másnap a csomag feladásra kerül.

Hosszú távú megoldás a mindennapi potenciazavarra

Mire jó a BullBlood by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszula?

Segít a korai magömlés, az aktus közbeni ellágyulás és más potenciazavarok kezelésében. Segít, hogy orgazmusát és ejakulációját Ön irányítsa, és partnerével kölcsönösen kielégítő szexuális életet élhessenek.

A legtöbb termékkel ellentétben

a BullBlood nem eseménytabletta, nem tüneti kezelés, amit a szexuális aktus előtt kell bevennie, hanem kúraszerűen szedhető, hosszú távú megoldást kínál korától függetlenül.

A BullBlood potenciavaraokra és potencianövelésre való kapszula

amely régóta ismert gyógynövények speciális keverékéből készült. Alhasi vérbőséget okoz, oldja a stresszt és szerotonin-termelésre készteti a szervezetet, így három oldalról száll szembe a potenciagondokkal és a korai magömléssel járó kellemetlenségekkel.

Minőségére és hatására 100% garanciát vállalunk

A BullBlood segít Önnek megszabadulnia a kínos problémáktól!

Kérdése van vagy telefonon rendelne? +36 70 638 0588

Olvasson még a BullBlood-ról:

Hol tudom megvásárolni?