100% elégedettség – 100% pénzvisszafizetési garancia

Mi 100%-ban megbízunk a BullBlood potencianövelő kapszulában, és erre garanciát is merünk vállalni.
Próbálja ki 100 napon keresztül, és ha mégsem válna be, visszafizetjük a teljes vételárat!
Miért merjük ezt bevállalni?
Mert tudjuk, hogy úgyis beválik.

Így működik a 100% pénzvisszafizetési garancia:

 1. Vásárolja meg a teljes kúrát (A kúra időtartama 3 hónap, vagyis körülbelül 90 nap; ehhez 3 doboz BullBlood potencianövelő kapszulára van szüksége.)

 2. Szedje végig a kúrát (90 nap).

 3. Ha valamilyen okból nem elégedett, akkor küldje vissza a teljes megrendelést; az összes bontott és esetleg bontatlan dobozt, megmaradt kapszulákat.

 4. A visszaküldött csomag mellé csatoljon egy kártérítési kérést.

 5. Mi nem kérdezünk semmit, nem bírálunk, nem ítélkezünk; ahogy megérkezett hozzánk csomagja, kifizetjük a teljes vételárat.
  Kérjük, csomagját ne küldje utánvéttel, mert ezt nem áll módunkban átvenni; a vételárat garantáltan meg fogja kapni, akkor is, ha csak sima csomagként adja fel.

 6. Pénzét 30 napon belül, postai utalványon fogja megkapni.

 7. A garanciát csak első vásárlásánál tudja érvényesíteni.
  Amennyiben élt a pénzvisszafizetés lehetőségével, a továbbiakban ebből a termékből már nem tud nálunk rendelni – ha elégedetlen volt vele, miért vásárolna belőle újra?

Hol van itt az apróbetű? Mik a visszafizetés feltételei?

A feltétel mindössze annyi, hogy küldje vissza a bontott és bontatlan csomagokat, és jelezze igényét. További teendője nincs.
Az apróbetűben is mindössze egy tétel szerepel: a postaköltséget természetesen nem tudjuk megtéríteni Önnek, hiszen ezt nem nekünk, hanem egy harmadik cégnek fizette.

Semmi más feltételünk, apróbetűnk nincs.
Cégünk több mint 10 éve működik, és szeretnénk, ha még legalább háromszor ennyi ideig fennállna; az Ön elégedettsége számunkra presztízskérdés. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy elégedetlen vásárlóink legyenek.

Hosszú távú megoldás a mindennapi potenciazavarra

Mire jó a BullBlood by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszula?

Segít a korai magömlés, az aktus közbeni ellágyulás és más potenciazavarok kezelésében. Segít, hogy orgazmusát és ejakulációját Ön irányítsa, és partnerével kölcsönösen kielégítő szexuális életet élhessenek.

A legtöbb termékkel ellentétben

a BullBlood nem eseménytabletta, nem tüneti kezelés, amit a szexuális aktus előtt kell bevennie, hanem kúraszerűen szedhető, hosszú távú megoldást kínál korától függetlenül.

A BullBlood potenciavaraokra és potencianövelésre való kapszula

amely régóta ismert gyógynövények speciális keverékéből készült. Alhasi vérbőséget okoz, oldja a stresszt és szerotonin-termelésre készteti a szervezetet, így három oldalról száll szembe a potenciagondokkal és a korai magömléssel járó kellemetlenségekkel.

Minőségére és hatására 100% garanciát vállalunk

A BullBlood segít Önnek megszabadulnia a kínos problémáktól!

Kérdése van vagy telefonon rendelne? +36 70 638 0588

Olvasson még a BullBlood-ról:

Hol tudom megvásárolni?